db_mysqli.php:fetch_array: 10tr:gonderilen parametre mysqli_result olmasi gerekirken False.
tikirdat:(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:911:run_hooks)->(class_plugins.php:142:thankyoulike_postbit)->(thankyoulike.php:2190:fetch_array)->

Table 'forums164.tikirdat_g33k_thankyoulike_thankyoulike' doesn't exist

Star Tv dizisi Yıldızlar Şahidim final kararı aldı Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Dünyanın en yoksuI insanı, paradan başka hiçbir şeyi olmayandır." Arthur Schopenhauer

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Star Tv dizisi Yıldızlar Şahidim final kararı aldı
1c4e23be-3482-4948-bca7-912d77e6d1df.jpg
 ÖZEL HABER--

Süreç Film'in önce Fox Türkiye için hazırladığı ama sürpriz bir kararla son dakikada karar değiştirerek Star Tv'de yayına çıkan draması final kararı aldı. Berk Cankat, Özge Gürel, Mesut Akusta ve Canan Ergüder'in başrollerini paylaştığı diziyi Pınar Bulut yazıyordu. 

Yıldızlar Şahidim, final yapan Kiralık Aşk dizisinin gününe yani 27 Ocak cuma akşamı yayına girmişti. Bu sabah sektör kulislerine, henüz ikinci bölümü oynayan dizide yönetmen değişikliğine gidileceği haberleri düşmüştü. Ancak akşam üzeri dizinin dördüncü bölümde final yapacağı haberi dolaşmaya başladı. 

kaynak: ranini.tv
82688081_3749748_4241322423441.gif
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping